Skúsenosť je taká, že všetci robíme chyby. Nič nové na svete! Robíme ich my sami, naše deti i rodičia, kamaráti i spolupracovníci. Väčšie, menšie, častejšie alebo menej často. Významnejšie i každodenné zakopnutia. Chyby môžu byť vzťahové, pracovné, školské i tie voči svojim vlastným plánom, záväzkom, povinnostiam, predsavzatiam. Je to fakt – niekedy sa darí a inokedy zasa nie. Zdá sa, že pred chybami neutečieme, stávajú sa – nikto nie je dokonalý. Všetci to vieme, no často na to zabúdame.

Ako k chybám aktívne pristupovať tak, aby sme sa zlepšovali? Ako namotivovať dieťa, ale aj samých seba, keď spravíme chybu?

Toto a omnoho viac sa dočítate v našom príspevku pre Buddy blog na portály eduworld.sk pod názvom: Chyba nie je koniec sveta

Autorka: Denisa Zlevská

Autorka: Denisa Zlevská

 
Je psychologička a psychoterapeutka zaoberajúca sa medziľudskými vzťahmi a osobnostným rozvojom. Poskytuje poradenstvo pre deti, rodiny a páry. Je zakladateľkou a riaditeľkou Centra pre tréning a rozvoj, ktorého cieľom je pomáhať rozvíjať vnútorný potenciál človeka, umožniť mu realizovať dôležité zmeny a prežívať život naplno v harmónii so sebou i vo vzťahoch.

Kontaktujte nás!

Zavolajte na +421 911 913 824, napíšte nám na info@ctar.sk alebo vyplňte nasledovný formulár a my vás budeme kontaktovať.

3 + 9 =