„Chcem byť iný muž, akým bol môj otec!“ – želanie, ktoré často počúvame okolo nás. Inšpiruje, no zároveň stavia pred nás výzvy ako vykročiť zo zabehaných koľají a vytrvať v nich i v situáciách, kedy by sme najradšej a oveľa prirodzenejšie volili skratky v postojoch i riešeniach.

Poslanie, v ktorom sa úloha mužov sústredila predovšetkým na tvrdú prácu a dobrý zárobok prestáva byť dostačujúce. Od mužov sa čaká omnoho viac. Vedia to? Zvládnu to? A majú o to vôbec záujem?

Spoločne s pani redaktorkou Ivou Mrvovou z aktuality.sk sme pripravili článok, ktorý otvára témy i nastoľuje otázky. Pomôže vám zamyslieť sa pri hľadaní vlastnej cesty v roly muža.

Nech sa páči! Čítajte viac tu: Chcem byť iný muž, akým bol môj otec

Autorka: Denisa Zlevská

Autorka: Denisa Zlevská

 
Je psychologička a psychoterapeutka zaoberajúca sa medziľudskými vzťahmi a osobnostným rozvojom. Poskytuje poradenstvo pre deti, rodiny a páry. Je zakladateľkou a riaditeľkou Centra pre tréning a rozvoj, ktorého cieľom je pomáhať rozvíjať vnútorný potenciál človeka, umožniť mu realizovať dôležité zmeny a prežívať život naplno v harmónii so sebou i vo vzťahoch.

Kontaktujte nás!

Zavolajte na +421 911 913 824, napíšte nám na info@ctar.sk alebo vyplňte nasledovný formulár a my vás budeme kontaktovať.

15 + 7 =