Máme pre sebou posledný adventný týždeň, Vianoce sú za dverami a prípravy na sviatky v plnom prúde. Aby nás to všetko neprevalcovalo a mohli sme si užiť v našich rodinách tie túžobne čakané: „šťastné a veselé“, zaostrili sme v našom novom blogu na význam i čaro rituálov, s ktorými sú sviatočné dni nerozlučne spojené.

Pozvánka pre vás!
Vytvorte si čas na malé zamyslenie sa nad tým, na čo je potrebné cez Vianoce položiť dôraz, aby po nich nezostala len chuť koláčov, ale naplnili sa naše túžby po spoločných rodinných stretnutiach plných radosti, pokoja, spoznávania sa a hlbokých dotykov duší.

Prajeme vám, aby ste si po Vianociach nevyfúkli so zvolaní: „Hlavne, že už je po tom!“, ale so spokojnou nostalgiou listovali v rodinnom albume s úsmevom na perách.

Nech vám aj náš článok – pre Buddy blog na portály eduworld.sk – pomôže k tomu, aby sa tak stalo!

Kliknite a čítajte: „Rituály v rodine majú svoje čaro i význam “

Autorka: Denisa Zlevská

Autorka: Denisa Zlevská

 
Je psychologička a psychoterapeutka zaoberajúca sa medziľudskými vzťahmi a osobnostným rozvojom. Poskytuje poradenstvo pre je individuálnych klientov a páry. Venuje sa téme syndrómu vyhorenia. Spolupracuje v rámci projektu vyhorenie.sk formou odbornej pomoci. Založila a riadi Centrum pre tréning a rozvoj, ktorého cieľom je pomáhať rozvíjať vnútorný potenciál človeka, umožniť mu realizovať dôležité zmeny a prežívať život naplno v harmónii so sebou i vo vzťahoch.

Kontaktujte nás!

Zavolajte na +421 911 913 824, napíšte nám na info@ctar.sk alebo vyplňte nasledovný formulár a my vás budeme kontaktovať.

15 + 12 =