Vianočný zhon vrcholí, prípravy sú už vo finiši a my sa tešíme na vytúžené sviatky. Všetko navôkol je pozlátené, vyzdobené blikajúcimi svetielkami, všade hrajú vianočné koledy s textami o rodine, láske a šťastí. Očakávania sú veľké!

Možno niekde vnútri duše však cítime akési nervózne pnutie s otázkou: „Ako to celé dopadne?“

Okrem krásnych okamihov Vianoc sa nám sem-tam vynoria aj tie, kedy sme sa v rodine celkom nezhodli a okrem sĺz vianočného dojatia sa objavili medzi nami aj hádky, či ostrejšie výmeny názorov.

Ako sa na Vianoce pripraviť tak, aby sme ich prežili spokojne a hlavne pokojne, sa dozviete v našom poslednom vianočnom blogu, ktorý sme pripravili s pani redaktorkou Viktóriou Mirvajovou z Apríl magazínu. Nech sa páči, čítajte!

Autorka: Denisa Zlevská

Autorka: Denisa Zlevská

Je psychologička a psychoterapeutka zaoberajúca sa medziľudskými vzťahmi a osobnostným rozvojom. Poskytuje odborné poradenstvo pre individuálnych klientov a páry. Je autorkou projektu Vzťahovo.sk a komunikačnej hry pre páry s názvom DUET. Založila a riadi poradenské Centrum pre tréning a rozvoj, ktorého cieľom je pomáhať rozvíjať vnútorný potenciál človeka, umožniť mu realizovať dôležité zmeny a prežívať život naplno v harmónii so sebou i vo vzťahoch. Lektorsky sa venuje témam psychológie zdravia a špecificky syndrómu vyhorenia.

Kontaktujte nás!

Zavolajte na +421 911 913 824, napíšte nám na info@ctar.sk alebo vyplňte nasledovný formulár a my vás budeme kontaktovať.

1 + 10 =